Lorraine begon al op jeugdige leeftijd met rijden, dit samen met haar moeder op de manege. Al snel kreeg zij een eigen pony en vele successen volgden.

“Op 11 jarige leeftijd ben ik begonnen met rijden op de manege samen met mijn moeder. al snel kreeg ik een eigen pony Batouwé´s Amanda een zeer kwaliteitsvolle, maar pittige dame, waar ik geregeld naast lag. Mijn ouders besloten om naast deze pony een ervaren pony te kopen First Dynamite. Een prachtige palomino pony waar ik alles mee won. Zo werd ik in alle klasse NPC kampioen. Na First zijn komst ging het met Amanda ook steeds beter en ik heb daar ook veel prijzen mee gewonnen.

Ik was inmiddels 15 jaar en het werd tijd voor de overstap naar een paard. Mijn moeder had toend de paarden Garfield en Janton al. Garfield nam ik over, omdat hij ervaren was. Ik vloog door alle catagorieen heen en mocht binnen een half jaar Z2 starten. Vanaf dat moment kwamen we er achter dat er ook junioren waren. Met garfield heb ik veel internationale Junioren wedstrijden gereden en kwam uiteindelijk in het B kader. Later ben ik Janton ook gaan starten bij de junioren. Daarna besloten mijn nouders een goed paard voor mij aan te schaffen voor de toekomst, want Garfield was al op leeftijd.

Zo kwam Orlandus op ons pad. Ik was opslag verliefd. Hij was toen pas 5 jaar. Ik ben met Orlandus in de klasse L begonnen en later NK kampioen in het M1 geworden. Daarna heb ik het zzlicht NK gereden en wonnen we zilver.Vrij snel naar de aankoop van orlandus kwamen we Murdock tegen. Ik ging bij hem kijken en was eigenlijk niet zo weg van hem. Mijn moeder was verliefd op hem, dus na een paar keer kijken besloten we voor hem te gaan.

De start met Murdock was zeer moeizaam, maar heb veel aan hem te danken. Heb Young Riders met hem gereden en het laatste jaar toen ik 21 werd was dan ook zeer succesvol. We gingen als reserve mee naar het Europees Kampioenschap en wonnen team zilver en ik zelf individueel zilver. Het WK  YR wonnen we ook zilver. Daarna hebben we de overstap gemaakt naar de future test en ook dat deed hij erg goed! We bereikten al snep het A kader. Hierdoor hebben we grote wedstrijden mogen rijden waaronder Aachen, Indoor Brabant, Jumping Amsterdam. Ook met Orlandus werd de overstap naar dit niveau gemaakr en ook met hem heb ik veel wedstrijden gewonnen! Na de futuretest ben ik de overstap naar de senioren gaan maken met beide paarden. Ze zijn alle 2 Grand Prix gestart en heb met alle 2 veel internationale wedstrijden gereden met succes.

Naast mijn top paarden Murdock en Orlandus heb ik op lichte tour niveau nog Olivier gestart en Ravel. Daarnaast heb ik Austin martino als 3 jarige aangeschaft en zelf opgeleid tot lichte tour niveau. 

Om ook in de toekomst actief deel te kunnen blijven nemen hebben wij geinvesteerd in diverse jonge talenten. De eerste jaargangen zijn inmiddels succesvol onder het zadel en hebben o.a. deelgenomen aan diverse merriekeuringen, IBOP testen en PAVO CUP. Met die paarden ben ik hard aan het trainen om ze klaar te maken voor het dit niveau.  Door de aanschaf van veulens en de opfok hiervan zijn we zelf ook kleinschalig gaan fokken. We hebben nu 2 veulens gefokt waar we erg veel plezier aan beleven.”